Въпреки че доброволно напуснаха кралския двор и заживяха нов живот зад океана, принц Хари и Меган Маркъл продължават да поддържат близки отношения с кралицата и останалите членове на семейството. Очевидно и Елизабет Втора не може да се сърди много на внука си, който заради любовта избра различна от предопределената му съдба.

Според източници, цитирани от HELLO, в началото на месец март, преди разрастването на пандемията от COVID-19 във Великобритания и по света, херцогът и херцогинята на Съсекс са получили официална покана от кралицата за кратка лятна ваканция в шотландското имение Балморал.

По традиция, Елизабет Втора и принц Филип прекарват няколко месеца там, а към тях по различно време се присъединяват и различни членове на кралското семейство. Сега обаче ситуацията е по-извънредна и летните планове на кралския двор сякаш са пред провал.

Снимка 479045

Източник: GettyImages

Най-вероятно кралицата и принц Филип ще прекарат следващите месеци в замъка Уиндзор, където са в самоизолация от март, а срещите им с роднини ще са строго редуцирани. Останалите членове на кралското семейство също е малко вероятно да предприемат пътувания поне до есента.

Принц Хари, Меган Маркъл и имението на Тайлър Пери за 18 милиона долара, в което живеят

Имението, в което Хари и Меган си живеят царски

Кой ги приюти

Принц Хари и Меган Маркъл, които са на хиляди километри от Острова, най-вероятно ще пропуснат възможността да прекарат няколко дни с кралицата. Но фактът, че сa получили покана, е красноречив за това, че напускането им вероятно не е било толкова скандално и обидно, колкото се представяше.