Когато станаха законни съпруг и съпруга, принц Хари и Меган Маркъл получиха привилегията да живеят в имението Frogmore Cottage в замъка Уиндзор. Те похарчиха няколко милиона за реновацията му, за да го направят точно по свой вкус.

Принц Хари, Меган Маркъл и възстановяването на парите за ремонта на Frogmore Cottage

Окончателната раздяла на Хари и Меган

Вече са напълно свободни

А след обявяването на Мегзит именно кралския им семеен дом се превърна в ябълката на раздора, защото данъкоплатците поискаха отцепниците да възстановят разходите за ремонтните дейности. Херцогът и херцогинята на Съсекс го направиха с идеята имението да им остане като място, където нощуват, когато се връщат на Острова.

И именно това направи принц Хари при двете си пътувания до Великобритания в последните месеци - за погребението на принц Хари и за откриването на статуята на принцеса Даяна. Той се настани с доскорошното си семейно гнездо, което обаче бързо-бързо напусна.

А след второто му идване и заминаване в края на месеца, във Frogmore Cottage е имало странно раздвижване. По информация на The Sun, служители на замъка Уиндзор са изнесли останалите лични вещи на принц Хари и Меган Маркъл, включително и всички техни снимки.

Не е явно по чия заръка се е случило това, но най-вероятно херцогът на Съсекс е изявил това желание. А после вещите са били изпратени в новия му семеен дом с Меган в Калифорния.

Принц Хари, Меган Маркъл и книгата, която херцогът на Съсекс ще издаде

Принц Хари е готов да си каже всичко

Нова неприятна изненада за кралския двор

В това няма нищо толкова изненадващо, защото преди време Хари и Меган преотстъпиха дома си на принцеса Йожени и Джак Брууксбанк, които се нанесоха веднага след сватбата си. А дали някога херцогът и херцогинята на Съсекс ще нощуват отново в Уиндзор, само времето ще покаже.