Последните седмици отново бяха доста динамични за принц Хари и Меган Маркъл. Дълго посещение в Южна Африка, новината за съдебното дело срещу британски таблоид, а сега и информацията, която идва на час по лъжичка от новия документален филм за двамата.

Докато очакваме цялата продукция, в която явно ще има доста сълзи и откровения, херцогът и херцогинята на Съсекс отново решиха да се изплъзнат от центъра на медийното внимание.

Те са взели решението да си дадат шестседмична почивка от средата на ноември до края на годината, за да могат да прекарат повече и по-качествено време като семейство.

Снимка 444479

Източник: GettyImages

През времето, в което няма да имат кралски ангажименти, Хари и Меган ще направят още едно лично пътуване, този път до САЩ. Плановете им включват посрещане на Деня на благодарността в Лос Анджелис при майката на Маркъл - Дория Рагланд. С тях ще бъде и малкият Арчи.

Със сигурност това решение ще доведе до нова порция коментари от страна на другите роднини на херцогинята, начело с баща й Томас, но Меган и Хари вероятно разчитат, че медиите няма да посмеят отново да спретнат негативна кампания срещу тях от страх да няма ново съдебно дело.

Снимка 426056

Източник: GettyImages

Въпреки това, херцогът и херцогинята на Съсекс с нетърпение очакват да дойде средата на ноември. Преди заслужената почивка обаче, графикът им е доста пълен и ще ги виждаме често-често по разни събития, пише Vanity Fair.

Пътуването до Южна Африка, което се оказа ключово за благотворителната дейност, която Хари и Меган тепърва започват да развиват, е успяло сериозно да ги измори.

Принц Хари, смъртта на принцеса Даяна и най-лошият спомен на херцога

Кошмарът, в който живее принц Хари от смъртта на Даяна

Споменът за нея не спира да го преследва

А след като се заредят с нови сили и много семейни спомени, двамата продължават по пътя, който са си начертали, като акцентът на усилията им ще бъде отново Африка.