Меган Маркъл отдавна е изявен защитник на правата на жените. Именно и това е една от причините никак да не харесва президента Доналд Тръмп. Заради феминистките й наклонности бе и последната публика изява на херцогинята на Съсекс - интервю с близката й приятелка Глория Стейман и нейния съпруг.

Меган бе приветствана от своята приятелка Стейман с "добре дошла у дома" ( в Лос Анджелис) и й отвърна, че наистина се радва да бъде тук "по толкова много причини". А една от тях вече сме сигурни, че е, за да може да изразява гласно мнението си по въпроси като правата на жените или политиките, които не подкрепя.

В откровения и приятелски разговор Маркъл призна, че съпругът й е горд феминист. А самата тя с годините е осъзнала, че да си феминистка и женствена не са две взаимно изключващи се понятия. Също така, може да си мъжествен и отново да си феминист... точно както принц Хари.

Маркъл не скри, че е много щастлива за това, че синът й Арчи расте с такъв добър пример пред очите си - баща, който смята, че жените имат абсолютно същите права, като мъжете. Затова и е сигурна, че той също ще наследи този мироглед.

Марго Роби, принц Хари, Меган Маркъл и поканата за вечеря

Какво иска Марго Роби от принц Хари

Доста е настоятелна

"Няма срамно в това да бъдеш някой, който се застъпва за правата на всички хора", категорична е гордата със съпруга си херцогиня, предава USA TOday.