Все още сме в неведение дали принц Хари и Меган Маркъл ще имат още публични появи преди да излязат във ваканция, но отговорът е по-скоро отрицателен. Двамата планират пътуване до САЩ в края на месеца, за да могат да посрещнат Деня на благодарността с майката на херцогинята Дория Рагланд.

Визитата им зад океана обаче изглежда ще се проточи по-дълго от очакваното. Хари и Меган най-вероятно ще са далеч от Великобритания и за коледните празници. А това значи, че няма да бъдат част от тържествата, които кралица Елизабет традиционно организира в резиденцията Сандрингам.

Според източници от двореца, херцогът и херцогиня на Съсекс вече са заявили това свое намерение на кралицата и са се оправдали с необходимостта от презареждане, усамотение и подготовка на бъдещите им планове.

Снимка 452534

Източник: GettyImages

Другият вариант, който Хари и Меган обмислят, е да се приберат в страната за Коледа, но да прекарат празника семейно, само тримата с Арчи, докато Уилям, Кейт, децата им и останалите членове на кралското семейство са част от тържествените, но неформални празненства, пише Daily Mail.

Снимка 444480

Източник: GettyImages

Освен това, предстоящата Коледа е първата за сина на херцога и херцогинята, а те знаят, че големите семейни сбирки могат да бъдат и доста натоварващи. Затова предпочитат да създадат мили спомени само тримата.

Меган Маркъл, Кейт Мидълтън и защо двете дори не срещнаха погледи в Деня за възпоменание

Меган и Кейт не си разменят и поглед

Каква е причината

Това ще бъде и първата Коледа извън Норфолк на Хари от близо 10 години, но кралицата надали ще си позволи да им се разсърди на фона на последните признания за емоционалната криза, която преживяват двамата с Меган.