Часове ни делят от излизането на останалите три епизода от Harry & Meghan - документалното риалити за принц Хари и Меган Маркъл с тяхно участие и продуцирано от тяхната компания Archewell Productions за Netflix.

Принц Хари, Меган Маркъл и трейлър на втората част на Harry & Meghan по Netflix

Тежките обвинения на Хари към Уилям

Ще ги чуем в последните три епизода на Harry & Meghan

Първите три епизода ни показаха как са се запознали двамата, първите месеци от връзката им, както и трудностите, с които са се сблъскали в живота си в кралския двор. Най-голямото "обвинение", което видяхме в тях, беше свързано с прояви на расизъм към Маркъл, чиято майка е чернокожа.

Разбира се, всички, включително и Бъкингамският дворец, очакват с нетърпение останалите епизода, в които обвиненията от херцозите на Съсекс ще са още по-сериозни - от трейлъра им видяхме стрели да летят по посока на принц Уилям и семейството му.

Остава обаче въпросът колко получават принц Хари и Меган Маркъл за Harry & Meghan, който е само една част от сделката им с Netflix, която включва още документални и пълнометражни филми, телевизионни предавания и детски продукции.

Според информацията на Mirror Online става дума за сделка на стойност 100 милиона долара. Сумата обаче не е официално потвърдена нито от херцозите на Съсекс, нито от Netflix. Припомняме, че първите три епизода на Harry & Meghan са налични за гледане по стрийминг платформата в момента, а останалите три излизат утре, 15 декември.