До раждането на първия наследник на принц Хари и Mеган Маркъл остават още има-няма два месеца. Обичайно преди подобно щастливо и променящо живота събитие е да настъпи трескава подготовка за всички детайли около него. При херцога и херцогинята на Съсекс тя остава скрита за нашите любопитни погледи, но една дама изобрази това, което вероятно ни минава през ума.

Алисън Джаксън е известен британски фотограф. Тя стана популярна най-вече с провокативните кадри, които заснема с двойници на известни личности - като започнем от Доналд и Мелания Тръмп и стигнем до любимците й от британското кралско семейство. Последният й проект е посветен на бъдещото бебе на Хари и Меган.

На кадрите виждаме модели, които доста приличат на бъдещите родители, в няколко обичайни и не дотам обичайни ситуации. Пазаруване на бебешки дрешки, мерене на обиколката на корема на бременната Маркъл, трудният избор на име за бебето, няколко йога пози, в които се включва и Хари.

Няма как да не обърнем внимание и на подробността, че на дъската с възможни имена за момче и момиче седи и името Кейт, което е задраскано с червено и до него е написано "Не". Не че сме си помислили, че Хари и Меган биха кръстили дъщеря си (ако е момиче, разбира се) на Мидълтън.

Това със сигурност е препратка към твърденията за вражда между херцогините. Задрасканото име Томас (Маркъл) също присъства неслучайно в графата с момчешките...

Принц Хари, Меган Маркъл и живите им восъчни фигури в Музея на мадам Тюсо в Берлин

Кой се подигра с Хари и Меган

Никак не е смешно, направо е зловещо

На друг кадър пък виждаме как принцът носи книжка с надпис "веган", видимо се е откъснал от влиянието на съпругата си и нейните виждания за храненето и леко гузно, но и със задоволство, си хапва бургер от улични продавачи, пише Daily Mail.