За повечето хора татуировките са напълно излишни и безсмислени. Но не всички са на това мнение, защото тези, които се татуират (или поне по-голямата част от тях), влагат смисъл и символика в изображенията. 

Датското кралско семейство, кралица Маргрет II и каква е трацията по посрещането на Нова година

Колко дни датското кралско семейство посреща Нова година

Как се празнува по кралски

Не е изненадващо, че всеки познава поне един човек с татуировка. Оказва се обаче, че и кралските наследници си падат по идеята за мастило под кожата. Принц Фредерик, който е най-големият син на кралица Маргрет II и престолонаследник на трона, е един от тях. 

Според New Idea, той има две татуировки, но и двете са символично свързани с военната му подготовка. Първата е на акула и се намира на крака в областта на прасеца.  

Снимка 400171

Източник: GettyImages

Другата се намира на рамото на принц Фредерик и означава "pingu". Тя е и доказателство, че принцът е преминал обучението си като водолаз в датската армия. 

И това не е никак лесно, защото продължителността на курса е девет месеца. В началото кандидатите са около 500, но едва една дузина остават до края. През тези месеци те преминават курсове по гмуркане и екстремно оцеляване чрез плуване. 

Датското кралско семейство, кралица Маргрет II, принц Фредерик, принцеса Мери и колко дни са работили през 2018 г.

Колко дни работят членовете на датското кралско семейство

Кралица Маргрет II е детронирана