Когато става дума за секси футболни съпруги, името на Пилар Рубио е едно от първите, за които се сещаме. Красивата половинка на Серхио Рамос често провокира интереса ни.

Бела Хадид, Victoria's secret и любопитните кадри зад кулисите от фотосесията по бельо

Victoria's Secret си върна секси формите на Бела Хадид

Любопитни кадри от фотосесията

Испанката не спира да спортува, за да се поддържа в отлична форма - физически и емоционално.

В профила си в Instagram тя непрекъснато качва вида от свои тренировки, с които успява да мотивира милионните си последователи.

Макар да е родила четири деца, Пилар Рубио изглежда феноменално и да си признаем, мъничко ѝ завиждаме за перфектните форми.

Пилар Рубио и колко секси е бременната съпруга на Серхио Рамос

Колко е секси бременната съпруга на Серхио Рамос

Пилар Рубио винаги е във форма

Сякаш като доказателство за това колко секси е телевизионната водеща идват и последните ѝ снимки по бельо.

Кадрите са част от рекламна кампания за марката Selmark Lingerie и макар Пилар да позира по сутиен и панталони, а не бикини или прашки, както ни се искаше, успя да разпали въображението ни.

Френската столица определено се отразява добре на испанката. Семейство Рамос се преместиха в Париж преди няколко месеца след трансфера на футболиста в ПСЖ.

Въпреки че телевизионната водеща често пътува и до Мадрид, заради работните си ангажименти, тя полага усилия да се интегрира в чуждата държава. Пилар често споделя кадри и клипчета от уроците си по френски, които ни разкриват колко добре се справя с езика вече.