Името на Паулина Порижкова вървеше редом с това на Наоми Кембъл, Синди Крауфорд, Линда Еванджелиста, Кристи Търлингтън. Чехкинята стана част от супермоделите на 90-те и първата жена от Източния блок, появила се на корицата на Sports Illustrated.

Паулина Порижкова и новите снимки по бански на бившия модел

Паулина Порижкова е готова за гореща вана

Нова провокативна снимка от модела

В момента Порижкова е на 57 и е яростен защитник на естествената красота, приемането на възрастта и променянето на стереотипите за външния вид в социалните медии.

Много ценим дами, които освен външна красота, имат и характер да изразяват мнението си и да живеят според своите разбирания. Знаем, че точно такива жени имат силата да променят стереотипи и в крайна сметка стават вдъхновение за мнозина.

Точно като Паулина Порижкова, която не се притеснява да позира без грим, дрехи и задръжки. 

Паулина Порижкова и поредна гола снимка на бившия супермодел

Паулина Порижкова отново го направи

Нова предизвикателна снимка на модела

Бившият супермодел отново успя да привлече вниманието към себе си, като с няколко снимки в профила си в Instagram ни направи свидетели на лятната си ваканция. Красавицата, родом от Чехия, зарадва феновете си с нова доза кадри по бански, като за пореден ни напомни, че една жена може да изглежда ослепително на 57 години, и то когато е напълно естествена и себе си.

Паулина Порижкова прекарва незабравимо лято в Коста Рика, където освен на слънцето, морето и компанията на най-близките си, се радва и на невероятната дива природа на островната държава. По всичко личи, че времето там е повече от забавно, особено след като компания ѝ правят малки сладки маймунки, които често се промъкват в местенцето, където са отседнали, за да се "почерпят" с някой банан. 

Да не споменаваме и за стотиците мравки, които се промъкват в спалнята ѝ, за да се разходят из леглото и куфара ѝ. Неканените гости обаче никак не притесняват бившия супермодел, който с усмивка приема нахлуването им и споделя клипчета с новите си "съквартиранти". И ако някои биха откачили, ако намерят толкова много мравки в стаята си, Паулина сякаш няма нищо против случващото се.

"Те извадиха всяка частица мъртви насекоми и четири часа по-късно просто изчезнаха, сякаш никога не са съществували. Оставих им бакшиш в брой", пише с усмивка супермоделът под видеото в Instagram, на което ясно се вижда инвазията на насекомите.