На 11 ноември Парис Хилтън сбъдна една от най-големите си мечти - да бъде булка. Със своя трети годеник Картър Реум милионерската наследница най-сетне мина под венчилото и двамата вече са законни съпруг и съпруга.

Парис Хилтън, Картър Реум и сватбата им в Бел Еър

Парис вече е омъжена

Сватбата се състоя на 11 ноември и все още продължава

Съвсем скоро след годежа преди няколко месеца Хилтън заговори за усилената подготовка за сватбата, с която се е заела. Разбира се, с много помощници, без които със сигурност не би се справила. Все пак, не говорим за обикновено събитие, а за венчавка, продължила няколко дни.

Всички подробности за важни, общата стойност все още не се коментира, но има един акцент, който няма как да не убегне от вниманието ни - тоалетите, които Парис избра за повода.

Говорим в множествено число, защото Парис смени няколко внимателно подбрани рокли, които да допълнят цялостната магия на сватбата, продължила от четвъртък до събота вечерта.

Всичко започва с романтичната рокля на Oscar de la Renta, с която милионерската наследница отиде до олтара. Тя е с дълги, дантелени ръкави, както и с висока яка. Флоралните мотиви продължават и по долната част на роклята, която е разкроена и с много тюл.

Този тоалет обединява в едно желанията на булката и е плод на дълго разработване. А дългият воал се оказва изненада за Парис в последния момент, за щастие на всички - точно по вкуса й.

След официалната част идва време за парти и в за втория тоалет. Роклята е на Gahlia Lahav, с паднали рамене, горна част корсет и дълбока цепка. Целта е не само да е красива, но и удобна, защото с нея Парис е на първия си сватбен танц. А допълнителен акцент е блясъкът в тюла, който отразява светлината.

За вечерята Парис е с рокля на Pamella Rowland с дълбоко деколте, пелерина и обсипана с камъни и перли. Нейната идея е да изглежда добре на снимките, на които Парис е седнала. И определено мисията е изпълнена.

Четвъртата визия на булката е отново на Oscar de la Renta, но е доста по-парти и секси. Късата бяла рокля с обемна долна част има същите флорални елементи, както първата за вечерта. 

В петък купонът се пренася на кея на Санта Моника, където Парис дивее под звуците на електронна музика в яркорозовата си рокля на Alice + Olivia на воали и с шлейф, която комбинира с обувки и очила под формата на сърца в същия цвят. Едно истинско Барби, но в булчинска версия, предава Vogue.

За последното парти за дългия уикенд, провело се в имението на дядо й, Парис носи рокля на Marchesa с дантелени ръкави и дълъг воал, която е "царствена, красива и изискана" и слага един подобаващ завършек на тази необикновена звездна сватба.