Конкурсът "Мис България" е отменен, след като трябваше да се проведе в края на март. По всяка вероятност съревнованието ще се проведе през лятото, като все още не е уточнена дата, но със сигурност ще е в София.

"Ще ни излезе двойно по-скъпо да го направим на морето, а и без това се отлага, защото няма достатъчно спонсори - все пак, да се прави конкурс е скъпо удоволствие", коментираха от офиса на "Визаж".

В последно време конкурсът "Мис България" е съпътстван само от скандали - на миналогодишната церемония в един от туровете момичетата бяха облечени в националния флаг, а отдолу се чуваше песента на Ивана "Ние сме номер едно".

Това възмути не само хората пред телевизионните екрани, но и голяма част от журналистите, които на дълго и на широко обсъждаха гафа на организаторите. Победителката Юлия Юревич пък се оказа наполовина рускиня, което не й даде право да участва на световния финал.

От "Визаж" се оправдаха, че си е счупила крака, но два дни след тази информация, блондинката се разхождаше жива и здрава на едно от партитата на Евгени Минчев.