Обри Плаза, която стана известна с ролята си на Ейприл Лъдгейт от сериала "Паркове и отдих", вече е омъжена жена. Актрисата се е врекла във вечна вярност на дългогодишния си приятел Джеф Баена, който е режисьор и сценарист.

Five Eyes, Обри Плаза, Джейсън Стейтъм и участието им в екшъна на Гай Ричи

Кого хареса Гай Ричи за новия си филм

Очакваме забавление

Обри Плаза, която е на 36 години, и 43-годишният Джеф Баена имат връзка от 2011 година. Тя се е снимала в два от неговите филми - Life After Beth (2014) и The Little Hours (2017) .

Въпреки дългата им връзка и очевидно голямата новина покрай тях двамата, тя намери възможно най-небрежния и деликатен начин да съобщи това. Звездата от "Паркове и отдих" за първи път назова Баена "свой съпруг" в свой пост в Instagram от 7 май.

Всъщност в публикацията става въпрос за предстоящия филм на Баена, озаглавен Spin Me Round, в който ще участва и тя. Наричайки го "скъп съпруг" тя потвърди новия статут на двойката.

Представител на актрисата също е потвърдил новината, че двойката вече е семейна пред People, но без да разкрива повече подробности.

Въпреки че смесването на личните отношения с работата е нож с две остриета, актрисата неведнъж е споделяла, че на нея и Баена това им е помогнало да се разбират още по-добре, пише MSN.