За първи път се заговори, че Иво Аръков ще става баща в края на този януари, а не след дълго той лично потвърди тръгналия слух. Новината, че ще става майка приятелката му Габриела разкри през април, като публикува своя снимка, на която се виждаше заобленият ѝ корем.

Няколко дни след това тя организира бебешко парти в столично заведение, по време на което намекна какъв ще бъде полът на бъдещото им дете. Тогава синият цвят, преобладаващ в украсата на мястото издаде, че то ще бъде момче.

"Нямаме търпение да се запознаем с теб", гласеше по онова време посланието ѝ към публикациите, показващи избрани мигове от тържеството.

Вече е ясно, че актьорът и половинката му са станали родители. За това разбираме от самия Иво Аръкова, който сподели в истории в своя Instagram радостната вест. Направи го в типичния за него духовит и забавен начин. 

Снимка 617706

Източник: Instagram / ivoarakov

Той сподели две архивни снимки, придружени със закачливи послания. Първата показва Габриела Николаева по бански, към която актьорът от сериала "Съни бийч" пише: "Честито на моята приятелка, станала по-рано днес "milf" (бел.ред.: думата, с която се описват привлекателните майки, наричани още "секси мамчета"). Към втората, на която той позира гол до кръста, добавя: "А сега се запознайте с този "sugar daddy" (израз, който се отнася до богат възрастен мъж, покровител на младо момиче или т.нар."татенце").

Снимка 617707

Източник: Instagram / ivoarakov

За момента нито Иво Аръков, нито Габриела Николаева, споделят повече информация за своя наследник. Тепърва предстои да разберем как са кръстили малкото си момченце.