Нина Добрев и Шон Уайт очевидно продължават да се наслаждават на компанията си и да са все по-влюбени. Двойката е заедно от 2019 г. и явно е готова да пренесе връзката си на ново ниво... Но не говорим за сватба, а за общ дом.

Нина Добрев, Architectural Digest, домът й в Лос Анджелис и какво по него е направила сама

На гости в дома на Нина Добрев

Когато една актриса в Холивуд прояви български нрав

36-годишният олимпийски шампион по сноуборд и 34-годишната актриса от "Дневниците на вампира" са закупили къща в планините над Лос Анджелис в район, познат като Hollywood Hills. Двамата вече имат поотделно домове в района.

Новият им имот е на стойност 4.3 милиона долара и е строен през 1964 г. разполага с четири спални и пет бани. Кухнята и всекидневната са с отворен план, а както може да очакваме, къщата разполага и с басейн с гледка към града, пишат Dirt, където може да видим и снимки от имота.

Снимка 625349

Източник: GettyImages

Изданието припомня, че Шон Уайт притежава по-малка къща в Hollywood Hills, докато Нина Добрев разполага с дом в хасиенда стил в западен Холивуд. Уайт притежава дял в комплекса Mammoth Mountain и има собствен лайфстал бранд, а Добрев е основателка на винарската изба Fresh Vine Wines.

Наскоро по Netflix излезе филмът с нейно участие The Out-Laws, където Нина си партнира с Пиърс Броснан. Пред E! News тя призна, че Шон й е помагал да научи репликите си за ролята.