От доста време не сме обръщали внимание на Нина Добрев, защото около нея се получи някакво затишие. Е, тя вече не е в Мексико, колкото и да ѝ се иска, а обратно в големия град.

Нина Добрев, ваканцията в Мексико и нови снимки по бански

Нина Добрев като секси сърфистка

Няма да ни омръзне да я гледаме

Може би точно като нас се подготвя психически за зимата. Закачливото настроение обаче е факт. Една от последните ѝ снимки в Instagram стана повод за доста коментари. На нея виждаме как актрисата държи два лимона, като единият е с гигантски размери, а другият - малък.

Добре де, по-скоро вторият е с нормални размери, но на фона на първия лимон си е малък. Именно това накара актрисата да зададе вечния провокативен въпрос: "Има ли значение размерът? Или е по-важно как го използваш?"

И тук сме сигурни, че дискусията може да бъде почти безкрайна. За да успокои страстите, Нина Добрев завършва с пояснение, че говори за лимоните. Да, и ние точно за тях си мислехме... лимоните.

Нина Добрев, Love Hard, Netflix и романтичната комедия, в която ще участва

Нина Добрев ще участва във филм на Netflix

Нов ангажимент за българката

В коментарите се намериха хора, които подходиха закачливо и написаха, че вкусът също има значение... на лимоните, разбира се. Но на други пък им направи впечатление, че нито Добрев, нито хората зад нея носят маски. И въпросът е защо, но едва ли ще получим отговор.