Николета Лозанова е добре известна с многобройните си пътувания по цял свят. В повечето случаи виждаме нейни снимки от доста екзотични места. Никак не сме изненадани, защото моделът е и успешна бизнес дама и определено няма проблем да си го позволи.

Затова и Николета по няколко пъти в годината си "открадва" малко време, за да отскочи някъде на топло, където да се отпусне след работните си ангажименти.

Ако не е на Бахамите, в Занзибар или Доминикана, Николета събира естествен тен на Малдивите, които са една от любимите ѝ дестинации, както самата тя е отбелязвала неведнъж в профила си в Instagram.

Че кой не мечтае за Малдивите през февруари?! За жалост не всички разполагаме с толкова свободно време и финанси като Николета, но пък не пречи да си помечтаем, докато я гледаме как се препича по бански и демонстрира съвършени форми.

От качените снимки в профила ѝ не става ясно дали е със семейството си, или в компанията на приятели, но няма и голямо значение.

Важното е, че ни стана слънчево, топло и приятно, че дори и малко се поизпотихме, докато гледаме секси дупето на Николета Лозанова.

Не може да ѝ се отрече, че е майстор на провокациите и винаги знае как само с един-единствен кадър да събере 20-30 хиляди харесвания за норматив.