Предполагаемата връзка между Никол Шерцингер и ръгбиста Том Евънс, който се изявяваше и като член на музикална група на сцената на X Factor, се оказа самата истина. 

Двамата официализираха връзката си, като се появиха заедно на церемонията по раздаването на наградите Златен глобус 2020 г. Не може да се отрече, че изглеждаха страхотно заедно. 

Никол и Том се запознаха на сцената на X Factor през 2019 г., но според Daily Mail той се опитва да спечели сърцето на певицата през последните шест години. 

Никол Шерцингер, Том Евънс и първата им официална изява на наградите "Златен глобус"

Никол най-после го показа официално

Певицата е по-щастлива от всякога

Пенсионираният ръгбист, който е на 34 години, за пръв път е опитал късмета си по време на събитието Global Gift Gala през 2014 г. По това време обаче Никол все още ходеше с Люис Хамилтън.

Това обаче не отчайва Том и той е сигурен, че ще дойде момент, когато Никол ще му обърне внимание. Една от основните причини да се запише в музикалното предаване, е именно Никол Шерцингер. Според изданието ръгбистът е бил убеден, че много ще се забавлява в X Factor, но освен това ще има възможност за пряка комуникация с певицата. 

"Той си падаше по Никол от толкова много време и беше убеден, че прекарването на повече време в нейната компания ще му даде възможност да я спечели", цитира негов близък приятел Daily Mail. 

Както вече добре ни е известно, в крайна сметка Никол не успя да устои на чара му, въпреки че се наложи да го изгони от музикалния формат. 

Никол Шерцингер, Том Евънс и изгони ли певицата приятеля си от X-factor

Никол Шерцингер изгони новото си гадже

Какво накара певицата да вземе това решение