Колкото и старомодно да звучи, винаги сме смятали, че когато си известна личност с влияние върху общественото мнение, трябва да използваш тази "сила" внимателно. Има много знаменитости, които са добър пример за последното.

Никол Кидман, Зак Ефрон, Джоуи Кинг и неозаглавената романтична комедия на Netflix, в която ще участват

Никол Кидман и Зак Ефрон заедно в романтична комедия

Неочаквано добра комбинация

И Никол Кидман е една от тях.

55-годишната актриса публикува в профила си в Instagram своя снимка с най-новия сертификат, с който се е сдобила - за оказване на първа медицинска помощ. Тя пише, че това са безценни умения, които ти позволяват да реагираш, когато някой е пострадал, а линейката още е на път.

"Със семейството ми се сертифицирахме миналата седмица, защото никога не знаеш кога ще се случи спешен случай и кой ще бъде засегнат", допълва Кидман.

Публикацията й е получила близо 90 хил. харесвания, а сред коментиралите я са колеги на актрисата като Мишел Пфайфър и Наоми Аки. Много други хора казват, че ще последват примера й и ще запишат курса, който е наличен през сайта на американския Червен кръст.

Кидман и 54-годишният певец Кийт Ърбън са женени от 2006 г. Двамата имат две дъщери, родени съответно през 2008 г. и 2010 г. Явно четиричленното семейство е изкарало заедно курса за първа помощ.