Не се сещаме за хора, които не обичат да пътуват. Да, може да изгубим документи, може да ни откраднат камерата, червата ни може да вдигнат бунт срещу даваната им екзотика, но със сигурност плюсовете от непознатото са толкова повече, че няма никакъв смисъл да обръщаме внимание на минусите. Също като Наум Шопов и Теа Минкова.

Наум Шопов и Теа Минкова в Германия

От Германия с любов

Пътуването и греяното вино винаги са добра идея

Преди няколко дни хвърлихме бегъл поглед на приятните им преживявания в Германия. А сега двамата ни изненадаха с влог от пътуването си. Разбира се, предварително се извиниха за качеството на видеото, но ние им прощаваме, защото с първите пъти е така. 

В Берлин двамата са искали да посетят сестрата на актьора, и така - четири дни. След малки проблеми и объркване с часа на полета, се пренасяме в Германия, където Наум и Теа се отправят към фестивала Street Food Market, за да похапнат вкусни неща. 

След известни изпитания в градския транспорт на Берлин, двамата се озовават на коледен базар, защото да отидеш до Германия и да не посетиш коледен базар, е точно като приказката с Рим и папата. Ето как се оказва, че греяното вино е по-хубаво, когато е с ром. Дали?... 

Наум Шопов се дипломира

Наум Шопов се закле

С Хипократовата клетва се поема и голяма отговорност

Като цяло, за четири дни двамата изобщо не са скучали. А влогът им завършва с пожеланията им за 2019 г.