Остава още малко докато първото дете на Наум Шопов и Теа Минкова се роди и двамата са в трескава подготовка за щастливото събитие.

Наум Шопов, Теа Минкова, замърсяването с пластмаса и как двамата се борят с това

Как Наум Шопов и Теа Минкова опазват природата

Голямата промяна е в дребните навици

От профилите им в социалните мрежи и влоговете, които качват в YouTube, знаем, че вече предприеха ремонт на апартамента, за да бъде готов да посрещне новия член на семейството им.

От последния седмичен влог на Наум и Теа отново научихме как минават дните им. Разбрахме обаче и как актьорът е успял да изненадата бъдещата си съпруга.

Теа вече може да се похвали с чисто нова кола. Е, не е било точно изненада, защото за да се случи нещо подобно, тя не трябва да знае нищо. Но Наум обяснява, че не е добре да предизвиква силни вълнения на бременна в осмия месец, ето защо е решил да обсъди покупката с нея.

Наум Шопов, Теа Минкова и какъв е полът на бебето им

Какъв е полът на бебето на Наум Шопов и Теа Минкова

И още много неща, които не знаем за тях двамата

Двамата разкриват и какви са били критериите им за купуването на колата. Нещата, на които са държали, са, колата да бъде нова, да бъде автоматик, да разполага с Isofix система, за да може да бъде безопасно прикрепено детско столче на задната седалка, и да бъде с четири врати.