Откакто през ноември 2022 г. България се сдоби с нова миска в лицето на 19-годишната Александра Кръстева от София, обичаме да хвърляме по едно око на профила на красавицата в социалните мрежи. И да си признаем има какво да задържи интереса ни там.

Секси снимките на Мис България 2022 Александра Кръстева

Секси снимките на Мис България 2022

Александра Кръстева знае как да привлича вниманието

Макар Александра Кръстева да не е особено активна, случва да се качи някоя снимка, с която, макар и леко, ни открехва вратата към личния си живот.

Освен кадри от професионални ангажименти в Instagram, виждаме и как купонясва с приятели, как се забавлява с кучето си и къде си почива. 

Точно като последните снимки, които сподели в профила си от лятната ѝ ваканция в Свети Влас, където родната миска се отдава на заслужена почвика на морето. Виждаме я да позира по бял бански от две части, който подчертава красивите ѝ извивки и затвърждава убеждението ни, че с абсолютно право си заслужи титлата преди няколко месеца. 

Не става ясно в компанията на кого е моделът в момента на родното Черноморие, но по всичко си личи, че си прекарва страхотно. В края на юли Александра Кръстева се похвали с екскурзията си до Рим, където я видяхме да позира в елегантна бяла рокля и безупречен грим.