Мейзи Уилямс е от холивудските звезди, които не се колебаят да правят лични признания. Неотдавна актрисата, популярна с участието си в сериала Game of Thrones разкри за трудностите, които е имала в детските си години и които са произтичали от сложната, дори "травматизираща" връзка, която е имала със собствения си баща.

Мейзи Уилямс, травмиращите преживявания с баща ѝ какво каза за тях актрисата

Травмиращите преживявания на Мейзи Уилямс от детството ѝ

Актрисата за първи път говори за това

С днешна дата 25-годишната актриса пък споделя друга подробност от живота си. Тя казва, че се е присъединила към онлайн приложението за запознанства Raya, а причина за това е раздялата с дългогодишния ѝ приятел дизайнерът Рубен Селби. Двамата имаха петгодишна връзка, но явно Мейзи отказва да се поддава на тъжни чувства и е готова веднага да се впусне в нови романтични отношения.

Още преди месец Мейзи съобщи в своя Instagram профил, че е настъпил краят на връзката ѝ с Рубен. Тя сподели обща снимка, към която написа: "Краят на една ера".

И ето че сега, насърчена от свои приятели, Мейзи, решава да използва модерните технологии и да намери любовта в платформата за запознанства. Близки източници споделят пред The Sun дори, че тя е качила множество снимки в профила си и е разкрила доста неща за себе си. Наблегнала е на това, че обича спорта и се надява да намери човек, който споделя това нейно увлечение.

Мейзи Уилямс, Pistol, сериалът за Sex Pistols на Дани Бойл и какво още знаем за него

Какво свързва Мейзи Уилямс със Sex Pistols

И кога ще го видим

И все пак, според същите източници, в момента Мейзи търси "преди всичко забавление" и иска нещата да се случват спонтанно, и "от само себе си". И че когато дойде любовта, тя със сигурност ще я почувства и приеме, пише Bang Premier.