Трябва да го признаем, ако не беше участието ѝ в Game of Thrones, днес Мейзи Уилямс едва ли щеше да е толкова известна. Ако въобще бе станала известна.

За нея именно това се оказа ролята, която я изстреля при звездите в Холивуд. Но това, че в професионален план всичко за актрисата се развива прекрасно не означава, че в личен план нещата са по мед и масло.

В подкаста The Diary of a CEO Уилямс за първи път загатва, че е имала проблемни отношения с баща си. Според People, актрисата казва, че до осемгодишна възраст връзката с баща ѝ е била травматизираща и не иска да навлиза в кой знае какви подробности, защото това касае не само нея, но и близките ѝ.

Снимка 589070

Източник: GettyImages

Мейзи Уилямс не уточнява какви точно са били проблемите с баща ѝ, но пък споменава, че заради тях не е можела да спи добре. И дълго време не е осъзнавала, че травмиращите неща, които е преживяла, всъщност са били проблем и въобще не е трябвало да се случват.

Според 25-годишната актриса по онова време останалите деца не са разбирали болката ѝ или защо е била толкова уплашена. Повратният момент за нея е дошъл, когато е била осем, и един ден един от учителите не я е привикал и попита дали всичко е наред.

А днес тя продължава да разсъждава над всичко, което ѝ се е случило в детството и е достигнала до извода, че не трябва да се чувства виновна за нищо. Просто защото ако не е била тя, на нейно място е щял да бъде друг човек, който също да понесе страданията.