Фотографът Даниел Арнолд е известен с впечатляващите снимки на спонтанни моменти, които успява да улови, докато се разхожда из различни градове. Най-често това са случайни минувачи по улиците на Ню Йорк. 

Met Gala 2019, Ким Кардашиян, Емили Ратайковски, Лейди Гага и най-екстравагантните тоалети на събитието

Секси провокациите на Met Gala 2019

Когато звездите развихрят въображението си

Но Даниел Арнолд присъства и на популярното модно събитие Met Gala, което тази година беше истинско изпитание за сетивата - експлозия от цветове, блясък и много плът.

Докато всички гледаха как знаменитостите позират на розовия килим в най-перфектния си външен вид, Даниел Арнолд реши да покаже и другото им Аз, за да ни убеди, че и те са обикновени хора, които правят смешни физиономии и имат нелепи реакции.

Фотографът не изневери на себе си и заложи на спонтанността във всеки кадър, като с това успя да избяга от познатата тривиалност.

Затова и в неговия профил в Instagram виждаме снимки на Лили Колинс, която държи "главата" на Джаред Лето, Дженифър Лопес, която небрежно си почива на една от пейките в Metropolitam Museum, и още много други кадри на известни личности и непринудени им пози (с които навярно не се гордеят).

Met Gala, Ким Кардашиян, Дженифър Лопес, Cardi B и как се подготвят за събитието

На какво се подложиха звездите преди Met Gala

Когато целта оправдава средствата