Отношенията между Доналд и Мелания Тръмп неведнъж са пораждали редица въпроси. Двамата рядко изглеждат като съпруг и съпруга, но да не забравяме, че са на първо място президент и Първа дама.

Редица експерти по езика на тялото са коментирали какво значат жестовете и мимиките на съпрузите, но самите те могат да ни дадат най-добър отговор защо се държат по този начин, които за едни е напълно нормален, а за други - неприемлив.

Преди да стане Първа дама на САЩ, Мелания Тръмп си позволяваше по-често да говори за семейния си живот. Сега коментарите й се свеждат до това, че всичко между нея и Доналд е напред. Но ако върнем лентата назад, откриваме доста интересни откровения.

Снимка 408113

Източник: GettyImages

В свое интервю през 2013 г., когато Доналд и Мелания бяха просто богат бизнесмен и неговата красива съпруга, тя разкрива истината за отношенията им. По думите й, господин Тръмп винаги намира време и за малко романтика, въпреки всичките ангажименти.

Първата дама уточнява, че тяхната любовна история е по-различна, както всяка връзка се различава от останалите. Но това въобще не значи, че двамата не се обичат. Просто са много независими личности и имат различен от на мнозина, но общ за тях двамата поглед над това какво от любовта им трябва да бъде публично, пише Express.

Според Мелания, с Доналд прекарват много и качествено време заедно и със сина им, като семейство. Гледат филми, забавляват се. Но това е техният личен свят, който не е работа на останалите. Затова и Първата дама не смята за необходимо да показва любов и привързаност на публични места.

Мелания Тръмп, Свети Валентин и как отбеляза празника първата дама

Защо Мелания не празнува Свети Валентин с Доналд Тръмп

Първата дама и едно добро дело

Но това не значи, че те не съществуват между нея и Доналд. Двамата просто не са от онези двойки, които винаги се държат за ръце, и за тях в това няма нищо необичайно.