Преди да стане законна съпруга на принц Хари, Меган Маркъл е свързвана с различни мъже. Разбира се, част от твърденията са в сферата на слуховете. След като обаче се забърка с кралския двор, чуваме прекалено малко за нейния предишен живот в романтичен план, а акцентът е все върху отношенията с роднините.

Принц Уилям, интервюто на принц Хари и Меган Маркъл и какво не може да премълчи

Ще се опълчи ли Уилям на кралицата

Този път заради кого

Преди дни обаче бившето гадже на Маркъл от ученическите й години Джошуа Силвърщайн даде интервю за US Weekly, в което направи няколко признания за нея.

По думите му, отношенията между Меган и баща й Томас Маркъл са влошени доста преди това да стане ясно на целия свят и разривът не започва с нейната кралска авантюра. Джошуа заявява, че познава родителя на бившата си приятелка откакто двамата са били деца и връзката помежду им винаги е била "сложна".

Той определя като "предизвикателство" отглеждането на дете, когато нямаш подкрепата и на другия родител. Тогава обаче не е виждал в ситуацията нещо толкова необичайно, защото тя се случва в много семейства.

Силвърщайн дипломатично заявява, че не може да навлиза в спецификата на това, което Меган и баща й са преживели, но когато той се е запознал с него, нещата вече не са били като хората.

Принц Хари, Меган Маркъл, принцеса Ан и тя ли е проявила расизъм към Арчи

Ето кого Меган обвини в расизъм

Не очаквахме точно това

Бившето гадже на херцогинята на Съсекс изразява своята пълна подкрепа за нейните действия, защото знае, че всичко, което тя прави, е в името на здравото си и щастливо семейство - каквото не е имала като дете, предава Marie Claire.