Свикнали сме личността на Меган Маркъл да предизвиква крайни мнения - за едни тя е истински пример за жена, издигнала се от нищото, докато за други е интригантка и актриса във всички аспекти на живота си.

Меган Маркъл, Саманта Маркъл и защо двете сестри стигнаха до съд

Поредни обвинения срещу Меган Маркъл

Този път от кого

Затова и поредната новина за съдебни проблеми на херцогинята едва ли учудва някого.

40-годишната съпруга на принц Хари за пореден път се опитва отхвърли делото за клевета, заведено срещу нея от нейната полусестра Саманта Маркъл. В средата на юни тя отново пожела съдебната процедура да бъде прекратена, но искът й беше отхвърлен, след като Саманта промени детайли в жалбата си.

Снимка 553539

Източник: GettyImages

Според документите, с които са се сдобили от US Weekly, Меган е подала първото искане на 17 юни тази година, но то е било отхвърлено. В началото на тази седмица тя отново оспорва твърденията на сестра си като "неоснователни".

57-годишната Саманта Маркъл, която е полусестра на Меган по бащина линия, обвинява херцогинята на Съсекс, че представя неверни факти за миналото си, като например това, че е живяла в бедност и е била принудена да работи като тийнейджърка, за да има какво да яде.

Снимка 576756

Източник: GettyImages

US Weekly пък припомнят, че в интервю през 2021 г. херцогинята твърди, че в продължение на 20 години не е виждала сестра си Саманта. "Тя промени фамилията си на Маркъл, малко след като навърши 50 и когато аз започнах да излизам с Хари. Мисля, че това говори достатъчно."