След като миналата седмица научихме подробности за запознанството и началото на връзката им, преди часове получихме и втората порция от документалното риалити на принц Хари и Меган Маркъл за Netflix. Ето най-големите разкрития от четвърти, пети и финалния шести епизод на Harry & Meghan.

Меган Маркъл, принц Хари и най-големите разкрития в риалитито им Harry & Meghan , част 2

Най-големите разкрития в Harry & Meghan , част 2

Има ли расизъм в двореца

Първият им дом

В първите минути на четвърти епизод виждаме моменти от сватбата на Хари и Меган, като например как разрязват сватбената торта с меч, както и първия им брачен танц. След това те разказват как се местят в първия си дом - Нотингам Котидж, който се намира на територията на Кенсингтънския дворец.

"Кенсингтън звучи много кралско, но Нотингам Котидж беше малка", казва принц Хари и добавя, че таваните са много ниски и вероятно там са живеели "ниски хора". "Не мисля, че някой би повярвал, че сме живели така", допълва принца.

Меган е мислела за самоубийство

Меган Маркъл разкрива, че след цялото негативно отношение на пресата и публичността към нея във Великобритания, е мислела за самоубийство. "Всичко това щеше да спре, ако просто ме няма", казва тя. А принц Хари признава, че съжалява как е реагирал, когато тя му е споделила това, защото е бил научен да мисли повече за това какво биха си казали хората, отколкото какво наистина е важно.

Снимка 597314

Източник: GettyImages

"Тя се нуждаеше от много повече, отколкото аз можех да й предложа", признава той и добавя, че Бъкингамският дворец не й е позволил да потърси психологическа помощ. "Те знаеха колко е зле. Но са си казали: Защо не може просто да се справи с това? Толкова хора са се справяла, защо тя не може да се справи? Но при нея беше различно, много различно."

Обвинения за спонтанния аборт

Херцозите на Съсекс обвиняват пресата и делото, което Меган завежда срещу Mail on Sunday и MailOnline за публикуването на нейно лично писмо до баща й за последвалия й спонтанен аборт. "Вярвам, че жена ми преживя спонтанен аборт заради това, което Mail й причиниха. Бях свидетел на цялото нещо", казва принц Хари, но добавя, че няма как да докаже подобна връзка между нещата.

Срещата в Сандрингам

През януари 2020 г. принц Хари и Меган Маркъл обявяват, че смятат да се оттеглят като работещи членове на кралското семейство. Кралица Елизабет свиква спешна среща на семейството в Сандрингам. Според двамата, събирането е насрочено за момент, когато Меган Маркъл е в Канада и няма как да присъства. "Представете си разговор, кръгла маса за бъдещето ти, на която ти - като майка и съпруга, като мишена в много отношения, не си поканена", коментира Маркъл.

Снимка 587150

Източник: GettyImages

На тази среща принц Хари е получил няколко опции за това как да постъпят - от това напълно да се откъснат от кралското семейство до това да се примирят с положението си. "Бързо ми стана ясно, че няма място за дискусии и обсъждания. Беше ужасяващо да слушам как брат ми ми крещи, баща ми казва неща, които не са верни, а баба ми седи тихо отстрани и просто слуша", казва принц Хари.

Последните три епизода на Harry & Meghan са налични за стриймване в Netflix.