Принц Хари и Меган Маркъл бяха на двудневно официално посещение в Ирландия. Как разбрахме ли? Ами по информацията, че херцогинята на Съсекс е сменила три тоалета за един ден, че в бързината не е свалила изцяло найлоновата опаковка на чантата си за няколкостотин паунда и още някои други подробности.

Всичко това не ни изненада въобще, защото основната роля на бившата актриса понастоящем е да бъде съпруга на принц, също както и да бъде красива и да се усмихва. Но че се грижи за перфектния си имидж, тук вече е трудно да повярваме.

Снимка 367891

Източник: GettyImages

Оказва се обаче, че Маркъл е заминала за Ирландия с личен коафьор, но без гримьор и стилист. Принципно, Даниел Мартин е човекът, който се грижи за грима на херцогинята, но явно тя се справя повече от добре и без него. И това не са наши думи, а негови, пред Hello.

По отношение на грима съпругата на принц Хари е истински традиционалист - точно както повелява за член на кралско семейство. Почти незабележим грим, само малко бронзант и черна очна линия. 

Меган показа, че и бързата смяна на стилни тоалети за различни събития не й е проблем. Вероятно защото предварително са съгласувани със стилист. Но дори и да може да се лиши от него и от гримьор, херцогинята не тръгва без фризьор.

Меган Маркъл стилна и в жълто

Меган Маркъл в жълто

И много много й отива

А фризьорът се казва Джордж Нортууд и се грижи за косите на много известни дами. Той направи прическата на Маркъл за сватбата с принц Хари и, като цяло, е причината дали с пусната на вълни или с прибрана в стилен кок коса, херцогинята да е винаги перфектна. Явно само това мултифункционалната Меган не може да направи сама.