В последно време доста се говори за приликите и (най-вече) разликите в поведението на принц Хари и Меган Маркъл и това на принц Уилям и Кейт Мидълтън.

Принц Уилям, Кейт Мидълтън, полетите им в икономична класа и урокът, който дадоха на принц Хари и Меган Маркъл

Урокът, който Уилям и Кейт дадоха на Хари и Меган

Открийте разликите

Разбира се, полетите с частни самолети, които Хари и Меган предпочитат, не се нравят много на всички, и това създава известно напрежение. Херцогинята на Съсекс обаче не изглежда да изпитва каквото и да било напрежение, дори напротив - продължава спокойно дейностите си.

Една от тях е свързана със списание Vogue, защото Меган е гост-редактор на септемврийския брой на английското му издание. Друга обаче е да продължава да вдъхва увереност на жените и на проектите, с които те са се захванали.

Така в официалния профил на Съсекс в Instagram виждаме няколко снимки, които целят да запознаят хората с една малка пекарна - Luminary Bakery.

В текста под поста пък откриваме цитирани думите на Меган как тази пекарна я е вдъхновила. От публикацията става ясно, че по-рано през годината тя е имала възможността да посети Luminary Bakery и е останала впечатлена.

Причината е, че пекарната дава възможност на бездомни жени или на такива, които са били жертва на насилие, да работят там. По този начин могат да изкарват прехраната си, а и да се заредят с положителната енергия, която печенето на вкусотии носи със себе си.

Меган смята, че всичко, приготвено в Luminary Bakery, е много вкусно, но идеята и социалната ангажираност на пекарната е достойна за уважение. Маркъл е използвала това, че е гост-редактор на Модната Библия, за да вмъкне Luminary Bakery и концепцията им в септемврийския брой, пише E! News.