Откакто не са пълноправни членове на кралския двор, принц Хари и Меган Маркъл имат свободата на изразяване, която преди много им липсваше (особено на нея). Няма съмнение, че в момента херцогинята е водещата фигура в активностите в които се включват, а изказванията й стават все по-дръзки.

Вчера, 29 септември, Меган Маркъл взе виртуално участие в Fortune's Most Powerful Women summit. Срещата на върха на най-влиятелните жени идва броени часове след като тя загуби съдебната битка с Mail on Sunday. Според съда, изданието има право да се позовава на части от книгата Finding Freedom, в която бе публикувано и писмото на Меган до нейния баща.

Очевидно ядосана от този развой на събитията, херцогинята на Съсекс си позволи да бъде доста по-директна и емоционална. Тя бе категорична, че всичко, което казва, се приема противоречиво не заради нейните думи, а заради погрешната им интерпретация от хората и медиите.

"Ако наистина ме слушате какво всъщност говоря, ще разберете, че не е противоречиво", заяви тя. Освен това, Маркъл даде да се разбере, че не обича да обръща особено внимание на всичко, което се говори и пише по неин адрес, било то положително или отрицателно.

Днес Меган е категорична, че се чувства "освободена" от чуждите мнения за нея и това й помага да живее много по-добре и в мир със себе си, защото самата тя много добре знае каква е истината за всичко, което се пише и се говори, и не позволява хорските приказки да я объркват, предава Daily Mail.

Освен това, Маркъл подчерта, че в последните месеци, откакто не е част от кралския двор, нейното внимание, както и това на съпруга й, е било насочено изцяло върху семейството, техните отношения и израстването на сина им Арчи. И вместо в останалото време да обръща внимание на коментарите по неин адрес, тя концентрира енергията си върху благотворителната фондация Archwell.

Принц Хари, Меган Маркъл и ще ги видим ли в риалити шоу по Netflix

Ще станат ли Хари и Меган новите Кардашиян

Каква изненада ни готвят

Херцогинята на Съсекс категорична осъжда "токсичността" на медиите, с която двамата с принц Хари трябва да се справят. За нея е крайно време хората да започна да поемат отговорност за думите и действията си и да спрат процеса на дезинформация.