Въпреки че ще стане майка след около месец и половина, Меган Маркъл не използва бременността за извинение и продължава да изпълнява стриктно ангажиментите си на херцогиня.

Пътуването до Мароко в седмия месец изглежда рисковано за мнозина, но там бъдещата майка демонстрира повече от добро настроение. Явно е изпълнила и задачите, с които е отишла, а поведението й няма да остане неоценено.

Снимка 408850

Източник: GettyImages

Според източници от кралския двор, кралицата е останала очарована от Меган по време на посещението в Мароко. Въпреки че бе информирана от разстояние какви ги върши съпругата на принц Хари, а не присъстваше на място, Елизабет Втора е повече от доволна от чутото, както и от видяното на снимките.

Тя е впечатлена от факта, че Маркъл изпълнява всичките си ангажименти с усмивка и за миг не демонстрира, че не й е толкова лесно, колкото изглежда, защото е в напреднала бременност. Дори напротив - заразява околните с енергия и харизмата си.

Снимка 408858

Източник: GettyImages

Именно заради доброто си представяне в ролята на херцогиня, Меган ще получи специална благодарност от Елизабет Втора, както и още няколко точки в актива си в неформалното съревнование с Кейт Мидълтън за титлата "любимка на кралицата", пише Express.

За Елизабет Втора и нейното поколение изглежда немислимо месец-два преди раждането да пътуваш хиляди километри и да обикаляш по цял ден по ангажименти. Затова и тя е приятно изненадана от Меган. 

Принц Хари, Меган Маркъл и една шега за бременността на херцогинята

Как принц Хари се пошегува с бременността на Меган

Точно в негов стил

Подобни реакции не е имало по време на трите бременности на Кейт Мидълтън, защото тя страда от синдром, свързан с тежко сутрешно неразположение, който я принуди да изкара голяма част от деветте месеца на легло и в спокойствие. Докато Меган до осмия месец е все так активна и определено успява да извлече най-доброто от ситуацията.