Много остана недоизказано и неизяснено за отношенията между Кейт Мидълтън и Меган Маркъл. Сега двете са на хиляди километри една от друга и сякаш вече нищо не ги свързва, освен фактът, че са жени на двамата братя.

Темата за връзката помежду им обаче продължава да вълнува всички и предположенията все още са от истински топли чувства до непоносима вражда. А нови факти за двете откриваме в биографичната книга Finding Freedom, която излезе на пазара преди дни.

Според авторите на книгата, Мидълтън още от началото е била напълно наясно, че двете с Маркъл нямат много общо помежду си - освен че живеят в двореца Кенсингтън например. Меган също така бързо се е примирила с факта, че с Кейт няма как да си станат най-добри приятелки.

Снимка 493164

Източник: GettyImages

Отношенията между двете не търпят особен прогрес от момента, в който бившата актриса е представена като официална половинка на принц Хари до този, в който двамата решават да напуснат кралския двор. И авторите са категорични, че двете никога не са били във война.

Въпреки това, има нещо странно във връзката им и то е, че Меган е имала прекалено големи очаквания към Кейт. И те са породени най-вече и от очакванията на другите, че врялата и кипяла херцогиня на Кеймбридж ще обучи и ще помага на своята нова приятелка, предава Marie Claire.

Принц Хари, Меган Маркъл и тайният им холивудски проект

Хари, Меган и тайният им холивудски проект

Предстоят изненади

А истината е била, че Мидълтън има достатъчно ангажименти покрай трите си деца и кралските дела, че не е имала особена възможност да отдели очакваното внимание на Маркъл. Това обаче не бива да се приема като тенденциозно отношение или притеснение да не я засенчи. Просто Меган е приела всичко прекалено лично...