Не сме виждали Меган Маркъл и Кейт Mидълтън заедно от Коледа, когато присъстваха на тържествата по случай празника в кралската резиденция в Сандрингам. За щастие, двете херцогини ще бъдат на едно и също място още поне веднъж, преди съпругата на принц Хари да роди. И със сигурност за тази среща отново ще се говори дълго. 

На 5 март кралица Елизабет Втора ще даде тържествен прием в Бъкингамския дворец по случай 50 години от обявяването на сина й Чарлз за принц на Уелс. На него ще присъстват принцовете Хари и Уилям и съпругите им Меган и Кейт, както и принц Чарлз и Камила Паркър.

Снимка 400258

Източник: GettyImages

Това семейно събиране е първото от Коледа и без съмнение акцентът на иначе не особено интересната церемония ще падне върху отношенията между Мидълтън и Маркъл. Въпреки че двете надали ще ни изненадат с нещо по-различно от това, което демонстрират всеки път, пише Hello.

Усмивки, докосвания и напълно приятелско отношение, без дори намек за враждата, която мнозина приписват на двете херцогини. Пътите, в които сме виждали Меган и Кейт заедно, всъщност се броят на пръстите на двете ни ръце.

Меган Маркъл, Кейт Мидълтън, Камила Паркър и титлата принцеса

Как Камила ощети Меган и Кейт

И виновна ли е Камила за това

Това не бива да ни звучи подозрително, защото курсът на двете млади кралски семейства е ясен - всяко върви по своя път и само кралицата може да ги събере на едно място. Така колко по-редки са, толкова са и по-любопитни срещите между Меган и Кейт.