Вчера принц Хари и Меган Маркъл присъстваха на поредното благотворително събитие. Този път то бе със спортна насоченост и се проведе в Loughborough University в близост до Лондон. Дотук нищо необичайно.

Но веднага след разпространяването на снимките от събитието, визията на Меган Маркъл се превърна в топ тема в световните медии. И причината не е толкова разкроената й блуза на Оскар де ла Рента (която определено ни допада) и панталонът тип чарлстон.

Косата, косата на херцогинята породи много въпроси. Свикнали сме да виждаме Маркъл или с прибран кок, или с пусната грива на вълни. Но този път Меган ни изненада с права коса.

Снимка 380043

Източник: GettyImages

Какво пък толкова, малко разнообразие от време на време, ще си кажем първоначално. Разбира се, херцогинята е свободна да избира прическите си. Но когато си в подобна роля и всеки малък жест и акцент във визията се гледа под лупа, нещата са малко по-сложни.

Особено на фона на всички сравнения между Меган и Кейт Мидълтън. Херцогинята на Кеймбридж, която е горда майка на три деца, ни дава основа за известни съмнения относно състояние на Маркъл.

С две думи - новата прическа на съпругата на принц Хари може да е подсказка, че скоро ще обявят нова щастлива новина. А именно - че ще стават родители.

Снимка 380044

Източник: GettyImages

Именно чрез косата си Мидълтън даде първите сигнали за промяна. Затова е логично да си помислим, че най-прясната херцогиня в кралския двор е прихванала по похватите на врялата и кипяла в майчинството Кейт.

Но засега всичко е в сферата на предположенията. И ще си остане там, докато нямаме официално изявление от кралския двор, в което се говори за още едно бебе на път. Както казваме по нашите земи - таз година булка, догодина - люлка.

А докато дойде време за това, длъжни сме да споменем и какво сподели бившият фризьор на Маркъл. По думите му, преди да стане херцогиня, тя доста често е изправяла косата си. А за да изглежда перфектно, се е подлагала на доста скъпа кератинова терапия.

Меган Маркъл и първото й кралско постижение

Какви ги забърка Меган Маркъл

Една по-различна готварска книга

Така че, нищо чудно различната прическа да е просто поредното своеволие на Меган, която категорично отказва да се раздели с любимите неща от миналото си на свободна актриса. Сред тях са и панталоните, между другото.