В неделя, 14 юли, принц Хари и Меган Маркъл присъстваха на официалната премиера на "Цар Лъв" в Лондон. На червения килим кралското семейство бе рамо до рамо с една друга любима звездна двойка - Бионсе и Джей Зи.

Това е първата им среща след като преди няколко месеца изпълнителите изненадаха всички с картина на жена, която прекалено много ни прилича на херцогинята на Съсекс, за да бъде случайно съвпадение.

Именно на нейния фон двамата позираха в специално видео, заснето за Британските музикални награди. Още тогава на всички ни стана ясно, че Бионсе и съпругът й са фенове на Меган и я подкрепят в битката с всички, които не й симпатизират.

Бионсе, Джей Зи и един портрет на Меган Маркъл

Защо Бионсе и Джей Зи имат портрет на Меган Маркъл

Силна подкрепа за херцогинята

А на премиерата на "Цар Лъв" изпълнителката затвърди мнението, че е истинска почитателка на Маркъл. На кадри от срещата на червения килим, която е тяхната първа официална, можем да прочетем по устните на Бионсе "Здравей, принцесо моя."

Снимка 434321

Източник: GettyImages

С тази реплика тя се обърна към Меган, гарнирайки я с искрена, широка усмивка. Освен това, певицата каза, че малкият Арчи е много красив. А на младите родители с Джей Зи двамата дадоха един важен съвет - винаги да намират време за себе си, пише Daily Mail.

В подобна приятна и приятелска компания нямаме съмнение, че първата премиера, на която Маркъл присъства в ролята на херцогиня, е била наистина незабравима. А в лицето на Бионсе тя успя да намери още една звездна приятелка, готова винаги да й направи комплимент или пък да сподели опит.