Днес Меган Маркъл навършва 42 години. Бившата актриса и настояща херцогиня на Съсекс определено има с какво да се гордее с живота си до момента - освен принц за съпруг и две прекрасни деца, тя положи основите на няколко бизнес инициативи, от които би трябвало да бере плодове в бъдеще.

Меган Маркъл на 42

Меган Маркъл в 35 факта

Защото някой днес има рожден ден

Как точно обаче ще отпразнува рождения си ден? Най-вероятно Меган ще го прекара скромно в компанията на най-близките си хора - Хари, двете им деца Арчи и Лилибет, и майка й Дория. За сметка на това ден по-рано херцогинята и принцът се забавляваха заедно.

Двойката беше заснета да излиза от Tre Lune - италиански ресторант в Монтесито, който е предпочитано място на звездите. По-рано същата вечер там хапваха Кортни Кардашиян и Травис Баркър.

Меган и Хари са били в компанията на приятеля си Мат Коен, а много хора побързаха да коментират избора на дрехи на херцогинята. Тя беше в прилепнала рокля без презрамки в черно и бяло райе, равни сандали и любимата си чанта на Cult Gaia.

Междувременно от Express ни припомнят традицията, която Меган Маркъл спазва за всеки свой рожден ден. "Майка ми винаги ми е казвала, че рождените дни са личната ти Нова година, твоят шанс да си обещаеш нещо само на себе се и да заложиш годината си за напред", е писала Меган във вече несъществуващия й блог The Tig.

Меган с майка си

Източник: GettyImages

Меган с майка си

"Повече изненади, повече приключения, повече възможности за израстване, повече дни, изпълнени съм смях и закачки, повече вкусни ястия и повече вдъхновение. Винаги повече вдъхновение", пише съпругата на принц Хари. И до момента явно се стреми да изпълнява обещанията от рождения си ден.