На 11 януари Меган Фокс и Machine Gun Kelly се сгодиха, а ден по-късно споделиха щастливата новина с милионите си последователи в социалните мрежи. След това заминаха за Милано по покана на Dolce & Gabbana, където дадоха малко повече информация за важната стъпка във връзката им.

Меган Фокс, Machine Gun Kelly и новината за годежа им

Меган Фокс каза "Да"

На специално място

Няма как да не ни е направило впечатление, че падането на колене на Колсън Бейкър изглежда внимателно подготвено, добре режисирано и заснето с няколко камери.

Пред Vogue обаче музикантът отрече и заяви, че всичко е документирано с неговия личен телефон и не са го правили за хората и за социалните мрежи - дори не знаели, че видеото е станало такъв хит.

Определено ни е малко трудно да повярваме на думите му, защото всичко ни изглежда една идея по-изпипано от това, което той го изкарва. Но пък никак не сме изненадани от друго негово признание, свързано с годежния пръстен, който вече краси ръката на Фокс.

Меган Фокс, Machine Gun Kelly, годежът им и колко специален е пръстенът на актрисата

Специалният годежен пръстен на Меган Фокс

Някой доста се е постарал

Той заяви, че красивото бижу всъщност има "тръни", които да накарат актрисата да я боли, ако се опита да го свали. "Любовта е болка", казва лаконично той.