Вече нямаме съмнения, че с брака на Майли Сайръс и Лиъм Хемсуърт е свършено. Въпреки че двамата все още нямат официален развод, имат нови половинки и вървят по пътя, който са си избрали.

Оказва се обаче, че пътищата им неизбежно ще се пресекат, защото двамата ще са съседи. В момента любовното гнездо на Майли и новият й любим Коди Симпсън е в Малибу, а Лиъм се е захванал да довърши ремонта на съседната на тях къща.

Месеци преди да станат съпруг и съпруга, Сайръс и Хемсуърт купуват имоти един до друг в града, със сигурност не с идеята да живеят по съседки, когато един ден се разделят.

Докато бяха влюбени и щастливи, двамата живееха в по-голямата къща на актьора, преди той да бъде почти напълно унищожен от горските пожари миналата година.

През лятото Майли и Лиъм взеха решение да направят цялостно обновяване на семейния си дом, но скоро след това стана ясно, че вече всеки ще си живее отделно, пише Daily Mail.

Така певицата се нанесе в своето имение за два милиона и половина долара заедно с новото си гадже, а за Хемсъурт остана задачата да довърши ремонта на своя дом.

Майли Сайръс, Коди Симпсън и как се целуват двамата

Как се целуват Майли Сайръс и Коди Симпсън

Все по-близки

Дали и колко време ще прекарва в съседство със Сайръс не е ясно, но в момента актьорът е в търсене на имот в Австралия, за да бъде по-близо до брат си Крис.