Известните личности не могат да се оплачат от липса на внимание към себе си, а понякога това внимание не е никак добронамерено.

Майли Сайръс и нечовешкият ѝ работен график, когато е била на 12 години

Нечовешкият работен график на 12-годишната Майли Сайръс

Изпълнителката се връща към годините, в които снимаше "Хана Монтана"

Майли Сайръс го знае от прекрасно, защото съвсем наскоро е преживяла доста стряскащ момент със свои фен. От Marca разбираме, че изпълнителката си е издействала ограничителна заповед срещу преследвач, който се е появил в дома ѝ.

52-годишният Александър Кардалиян е изпращал писма на Сайръс още от 2018 г., в които или е искал пари от нея, или е правил сексуални коментари по неин адрес.

Нещата са станало по-сериозни, когато през лятото на миналата година Кардалиян се е появил на два пъти в дома на Майли Сайръс в Лос Анджелис. Пред съда тя твърди, че през декември същата година той е бил арестуван и прекарал няколко месеца в затвора.

Според TMZ, само няколко дни след като е бил освободен от затвора той отново се е появил в дома на изпълнителката. Нещо, което е предупреждавал, че ще направи още докато е бил в затвора. В крайна сметка е бил спрян от охраната на Сайръс, а съдът е наложил ограничителна заповед.

Майли Сайръс отново се върна към естествения цвят на косата си

Неочакваната промяна, която направи Майли Сайръс

Обратно в отбора на...

Така Кардалиян не може да доближава Майли Сайръс на по-малко от 10 метра, което важи за дома ѝ. Също така му е забранено да посещава нейни концерти или събития, на които тя също присъства.