Вчера в двореца Кенсингтън се проведе официалното представяне на книгата Together: Our Community Cookbook. Тя е крайният резултат от първата самостоятелна благотворителна кампания на Меган Маркъл в ролята си на херцогиня на Съсеск.

Снимка 379472

Източник: GettyImages

На събитието присъстваха и дамите, с които се запозна в общата кухня, работеща в помощ на засегнатите от пожара в Гренфил Тауър в Лондон. Но сякаш най-важният гост се оказа друг - майката на Меган.

Снимка 379473

Източник: GettyImages

Дория Рагланд за първи път присъства на кралско събитие (ако не броим сватбата, разбира се). След като дъщеря й официално стана херцогинята, треньорката по йога се върна обратно в САЩ. Но явно занапред ще има все повече поводи за посещения на Острова.

Снимка 379470

Източник: GettyImages

Първият ангажимент с главно действащо лице Меган и в компанията на принц Хари и госпожа Рагланд мина с много усмивки и емоции, но не и без притеснение. Маркъл отново навлезе в свои води и запретна ръкави да приготви някоя и друга рецепта с дамите, с които е създала кулинарната книга.

Снимка 379474

Източник: GettyImages

А съпругът й и тъща му видимо се чувстваха неудобно. Ние пък доста се забавлявахме да видим реакциите на принца, когато тъща му е на гости. Ясно е, че се опитва да се представи на ниво, но дали не се престарава?

Снимка 379469

Източник: GettyImages

Меган Маркъл и първото й кралско постижение

Какви ги забърка Меган Маркъл

Една по-различна готварска книга

Или просто е малко изнервен, защото знае за всички негативни коментари не само по отношение на съпругата, но и на тъща му. Със сигурност нямаме търпение отново да видим тази мила, семейна картинка, в която няма особено място за кралски етикет.