Вчера моделът Джидж Хадид отпразнува своя 23-и рожден ден в компанията на своята сестра Белла, майка си Йоланда, баща си Мохамед и близки приятели в Ню Йорк. За личния си празник красавицата заложи на изцяло златна визия.

Снимка 352409

Източник: Instagram

Провокативната й рокля даде възможност да се насладим на фигурата й, а златният тоалет е комбиниран с грим в същата гама. Щастлива и усмихната, Джиджи се появи под ръка със сестра си Бела. Но една друга дама успя да измести вниманието от тях. И това е собствената има майка.

54-годишната Йоланда Хадид e бивш модел и може да се похвали със завидна фигура за своята възраст. Когато я види човек, няма особена изненада от кого дъщерите й са наследили своята красота. Дълги, слаби крака, стройно тяло и лице почти без бръчки. Дълги, руси коси и перфектна усмивка.

Майката на рожденичката избра да бъде в тон с нея и заложи на златиста рокля с метални отблясъци, комбинирана с обувки в същата гама. Въпреки че тоалетът на майката на Джиджи е доста по-затворен от този на дъщеря й, стилът и класата си личат отдалеч, категорични са феновете на фамилията Хадид.

Йоланда заложи и на натурална визия, появявайки се с много по-малко грим от рожденичката. Видим госпожа Хадид-старши не се притеснява от възрастта си, а и няма никаква причина да го прави. Не веднъж тя е доказвала, че е неподвластна на тези цифри и лесно може да мине за по-голяма сестра на Джиджи и Бела.