Майкъл Дъглас и Катрин Зита-Джоунс са съпруг и съпруга от 21 години и очевидно голямата разлика във възрастта не представлява никаква пречка за любовта им.

Катрин Зита-Джоунс, Майкъл Дъглас и как съпругът на актрисата я е спасил

Как Майкъл Дъглас опази Катрин Зита-Джоунс

Предимствата на брака

Актьорът има три деца (най-голямото от които е Камерън, на 42) от предишния му брак с Диандра Лукър. Именно той направи баща си щастлив дядо за втори път преди няколко месеца.

Децата на Дъглас от Катрин Зита-Джоунс Карис и Дилън пък са съответно на 18 и 20 години. И това, че баща им е на 76 години, понякога води до сконфузни ситуации.

Актьорът участва в последното издание на The Kelly Clarkson Show, където призна, че по време за дипломирането на дъщеря му миналия месец са го объркали за... неин дядо.

"Беше прекрасно, толкова съм горд с нея", не крие вълнението си от церемонията Дъглас. Но и не спести този "груб" момент, в който родителите на учениците се събират и някой му казва:"Поздравления, трябва да сте толкова горд с внучка си." И на тези думи просто не е знаел какво да отговори, освен да смъмри една благодарност...

Признанието предизвика смях у водещата Кларксън, но актьорът даде да се разбере, че в онзи момент никак не му е било смешно.

Катрин Зита-Джоунс, Майкъл Дъглас, Дилън, Карис и специалният повод за нова фамилна снимка

Какво се случва с дъщерята на Катрин Зита-Джоунс и Майкъл Дъглас

Фамилията Дъглас има какво да каже

Той поясни, че се е опитал да не приема думите по свой адрес "прекалено лично", защото този, който ги е казал, просто се е опитвал да бъде мил, цитират го от People.