Марк Антъни и Надя Ферейра са двойка едва от три месеца, но изглежда, че връзката им се развива повече от добре, и то с бързи темпове. Двамата вече споделиха щастлива новина, която обаче предвид колко отскоро са заедно, за мнозина е доста изненадваща.

Марк Антъни, Надя Ферейра и изненадата на изпълнителя за рождения ден на половинката му

Не, това не е дъщерята на Марк Антъни

Това е гаджето му

53-годишният изпълнител и с цели 30 години по-младата му половинка - парагвайският модел Надя Ферейра, обявиха, че са сгодени.

След като в последните си няколко снимки в Instagram Надя полу-прикрито показваше блестящ пръстен, самата тя потвърди новината, че е приела предложението за брак на Марк Антъни.

Снимка 574046

Източник: Instagram / nadiatferreira

Тя качи кадър в Instagram стори, на който показва в близък план годежния си пръстен.

Освен ръката на Надя, на която блести диамант, на снимката се вижда и тази на Марк. Върху неговия безименен пръст пък се забелязва татуировка на пръстен.

"Годежно парти", пише моделът към поста си и добавя емотикон на пръстен. Не пропуска и да отбележи профила на любимия си в социалната мрежа.

Дженифър Лопес, Алекс Родригес, Марк Антъни и какво ги събра

Какво събра Джей Ло, Алекс Родригес и Марк Антъни

Семейна идилия

Новината за годежа ѝ с Марк Антъни идва само три месеца след като започнаха връзката си. На 19 март те обявиха (отново в Instagram), че са двойка. Направиха го с интимна снимка, на която са само двамата в самолет по време на едно от пътуванията си.