В петък, 23 октомври, е премиерата на втория филм за казахстанския журналист Борат Сагдиев. Той е продукция на Amazon Prime, а заглавието е в стила на първия - Borat Subsequent Moviefilm: Delivery of Prodigious Bribe to American Regime for Make Benefit Once Glorious Nation of Kazakhstan.

Borat: Subsequent Moviefilm, Саша Барон Коен, Amazon Prime и премиерата на втория филм за Борат

Борат се завръща

Задава се нова порция смях

Със сигурност ни звучи леко объркващо, но и друго е сигурно - че очакваме с нетърпение новата доза смях, за която вече леко загряхме с трейлъра. От него разбрахме, че този път Борат има какво да ни каже за коронавируса и за Доналд Тръмп, а главно действащо лице е и дъщеря му Тутар.

В него обаче е пропусната една важна подробност - че глуповатата блондинка говори и на чист български във филма. В ролята е родната актриса Мария Бакалова, която направи и доста запомнящо се участие във вечерното шоу на Джими Кимъл.

На 19 октомври Саша Барон Коен накара водещия да се превива от смях с инспекцията си за COVID-19 и с опитите си да убие вируса с тиган. След това в студиото връхлетя и Мария, която на чист български отказа да си тръгне, докато не получи панталоните на Кимъл.

От забавното видео, разпространено в социалните мрежи тези дни, виждаме кратка сцена от новия "Борат", в която Мария, в ролята на Тутар, оставя околните с впечатлението, че е бременна от баща си. 

Комбинацията между Коен и Бакалова можем да определим само с една дума - комична. А актрисата, станала известна у нас с участието си във филма "Бащата", определено успя да привлече погледите на целия свят.