В последната година животът на Мария Бакалова се промени шеметно. След премиерата на "Борат 2" тя стана световноизвестна и вече не минава холивудско парти без нейно присъствие.

The Tender Bar, Дженифър Лопес, Бен Афлек, Мария Бакалова и официалната премиера на филма

Какво събра Мария Бакалова с Дженифър Лопес и Бен Афлек

Официална премиера за звездни особи

Преди дни пък актрисата от Бургас се похвали с нова промяна в живота си. От публикация в профила й в Instagram разбираме, че си има нов дом в Лос Анджелис, който се е заела да декорира за празниците. А компания й прави котката Йоши.

От поста и от добавения към него хаштаг #MirandaKerrHome става ясно, че Бакалова е фен на мебелите и продуктите за интериор на супермодела Миранда Кер.

Зад актрисата виждаме две огледала с нестандартна форма, които се превърнаха в запазената марка на бранда на Кер. Бакалова си е купила и розова табуретка, кресло, холна масичка и спалня от същата марка и очевидно иска да се похвали с новите си придобивки.

Мария Бакалова, Джуд Апатоу, Лесли Ман и присъствието им на партито на Трейси Кънингам

Мария Бакалова и проявите й в Холивуд

На какво светско събитие присъства българката

От няколко години бившата съпруга на Орландо Блум развива успешен бизнес в сферата на интериорния дизайн и клиенти са й не една и две известни личности. А сега към тя се присъединява и Мария, на която вече нищо холивудско не й е чуждо.