Сексапилната Марго Роби е мечтата на много мъже по света. Но тези, които могат да се похвалят, че са имали връзка с нея преди години, имат и горчив опит след раздялата.

В свое интервю актрисата признава за един доста интересен начин, по който тя и приятелките й се справяли с разделите.

Роби не крие радостта си, че има няколко много близки дружки в Австралия, с които винаги се подкрепят взаимно в моменти на любовни разочарования.

Снимка 464321

Източник: GettyImages

А когато някой мъж е сгафил, те знаят най-доброто наказание за него - да замерват колата му с яйца. Това се е случвало неведнъж, признава звездата от "Хищни птици" пред Е.Т.

Един път тя споделила на приятелките си, че е сложила край на поредната си връзка. И ги помолила да не пристъпват към плана за отмъщение, защото мъжът не й е направил нищо и е много свестен. Е, и на него не му се разминали яйцата по колата...

SAG Awards 2020, Чарлийз Терон, Марго Роби, Софи Търнър и най-красивите тоалети на наградите на Гилдията на филмовите актьори

Най-стилните актриси на SAG Awards 2020

Черно, блясък и фуксия

Днес актрисата през смях си спомня какви са ги вършили с приятелките си преди години. А сега няма на кого да отмъщава, защото от 2016 г. е омъжена за Том Акърли. Но, все пак, добре е и той да има едно наум.