Светлините изгасват, залата притихва. Екранът зад сцената светва, за да ни пренесе в един друг, паралелен свят, вход към който е 11:11.

И магията започва да се случва. С уверени крачки Малума върви към светлината на прожекторите под съпровода на началните акорди на "Mala Mia" - песента, с която каза на всички, че животът си е негов и ще си прави каквото си иска.

А това, което най-много иска да прави, е музика. И именно защото я прави с истинско желание, тя го води на места, където никога не е мислел, че ще бъде някога. Като София, където на 10 юли е поредният концерт от световното му турне "11:11 World Tour".

Малума с първи концерт в България

Малума с първи концерт в България

Колумбийският изпълнител ни включи в световното си турне

В двучасово шоу Малума прави невероятен миск между последните си песни и хитовете си, но с нов аранжимент.

А публиката знае всяка една фраза от парчетата и подглася силно на изпълнителя, докато на сцената се разиграва истинско светлинно шоу - десетки лазерни лъча и 12 секси танцьорки със светлоотразителни костюми, покрай които често избухват фойерверки.

Снимка 432113

Източник: Virginia Records / Sony Music Entertainment

Малума обича не само да пее в един глас с публиката, но и да комуникира с нея, да й задава въпроси. А когато пита дали има необвързани момичета в залата, без изненада почти всички ръце се вдигат във въздуха...

След 63 концерта само за миналата година, изпълнителят на "Corazon" бързо успява да ни убеди, че мястото му е там, на голямата сцена. Прощаваме му леко изтърканите обяснения в любов към местната публика, защото с изпълнението на "Marinero" успява да ни разчуства и да ни покаже талант.

Снимка 432114

Източник: Virginia Records / Sony Music Entertainment

Публиката обича Малума, но и Малума винаги се стреми да покаже на своята публика колко я обича. И спира за момент, за да запечата мига, спомена за преживяването, който остава за дълго и във всички зрители. Направи го и на концерта в Будапеща, откъдето са нашите наблюдения.

Дори да сме просто един от хилядите в залата, се чувстваме някак опасно близо до Малума, защото той много добре знае как да флиртува с публиката. Изглежда така, сякаш цялата предишна вечер е тренирал секси погледи и движения, с които си изпросва обяснения в любов на висок глас.

На 10 юли Малума ще пофлиртува и с българската публика, изпълнявайки едни от най-големите си хитове. Билети все още има в мрежата на Eventim.