Малума е от изпълнителите, които привличат вниманието не само с песни, клипове и концерти, но и със собствен стил и умение да се отличава. Колумбиецът е признавал, че в гардероба си има дрехи във всички цветове на дъгата и се облича спрямо настроението си.

Дженифър Лопес, Малума и горещото им изпълнение на American Music Awards

Джей Ло и Малума са неприлично секси

Опасно добра комбинация

Когато обстоятелствата го позволяваха, го виждахме и на първия ред на редица модни събития. А в последните месеци демонстрира усета си към модата пред милионите си последователи в социалните мрежи.

Преди дни пък видяхме Малума да се оплаква, че просто няма какво да облече, докато лежи върху легло, обсипано с дрехи.

Помощ потърси от своя приятел Оливие Рустейн - креативен директор на Balmain. Той веднага се отзовава и начертава скици, които след това трябва да оцвети в любимите цветове на колумбиеца.

Същото виждаме да прави и самият Малума, а скоро след това разбираме, че кадрите са част от процеса по създаване на капсулната колекция BALMAIN X MALUMA. Тя е вдъхновена от стила на изпълнителя, но и от духа на Маями, където той прекарва голяма част от времето си, когато не е в родния Меделин.

Колекцията е втората, която френският модел бранд прави в колаборация с известна личност - първата беше с Бионсе. Но е първата, в която звездата участва в дизайна на дрехите.

Бионсе пуска колекция с Balmain

Бионсе пуска колекция с Balmain

Продава се с благотворителна цел

И не е особена изненада, че именно изпълнителят на "Hawaii" има тази чест, защото Рустейн неведнъж го е определял като свое вдъхновение. А последният му албум Papi Juancho още повече допринася за концепцията.

Първоначалната идея е дрехите да бъдат създадени за сцената, за концертите на Малума от световното му турне, които обаче му се наложи да отмени заради пандемията. И тъй като не искат проектът да се отлага дълго във времето, певецът и креативният директор на Balmain решават да зарадват с моделите всички фенове и на марката, и на колумбиеца, и на този начин на живот - цветен и различен.

"Една от целите ми беше да работя с уважавана модна къща върху колекция, но това приключение беше още по-вълнуващо, защото Оливие ме подтикна да създадем заедно с него визии, който аз лично ще нося и извън сцената, и да комбинираме висша мода с малко от Папи Хуанчо", казва Малума.

Колекцията е лимитирана и се състои от 10 артикула - един чифт обувки, три тениски, цветно яке, суитчър, риза и къси панталони на черно-бели райета и официален блейзър, и дълъг панталон, които се открояват със своята елегантност, но междувременно перфектно допълват стила на Малума, където няма нещо, което да не може да се комбинира перфектно.

Малума, Papi Juancho и петият студиен албум на колумбийския изпълнител

Голямата изненада на Малума

Определено успя да ни зарадва

На сайта на модния бранд откриваме посланието, че в "модерното ДНК на Balmain модата и музиката са напълно преплетени" - точно както са и идеите на Малума и Рустейн, завършени с нотка френска класика.